NEONKA FITNESS NEONKASHOP NEONKABEAUTY ENEONKA
facebook
Tréningy
footer icons
REGISTRUJTE SA
1. tréning ZADARMO
hero image
 
Náš tip

    gym icon
    Najbližší tréning
    PRIPRAVUJEME

    PRÍBEH DIDI

    Ahojte, volám sa Didi a mám 22 rokov. Študujem marketing a reklamu na Univerzite Komenského v Bratislave, ale snažím sa tráviť čo najviac času doma v Košiciach. Mimochodom, jednou z mojich vnútorných výhovoriek prečo tak často utekám naspäť na východ, je aj to, že v hlavnom meste nie je NEONKA a musím si zacvičiť :) Aj keď mám veľa energie a musím si nájsť spôsoby, ako ju ventilovať, som športový antitalent a hrozné drevo. Okrem času stráveného v NEONKE sa (ne)stíham venovať škole, brigáde v Bratislave, brigáde v Košiciach a neustálym presunom medzi týmito dvoma mestami. A ak sa náhodou nájde v mojom živote kúsok voľného času, venujem ho presunom hore-dole po svete a spoznávam nové miesta.

    Čo sa týka NEONKY, všetko sa to začalo približne pred rokom a pol. Všetky moje predchádzajúce snahy sa skončili tým, že som to po čase vzdala. Či už to boli rôzne diéty, ktoré mi okrem jojo efektu priniesli aj všemožné tráviace potiaže alebo cvičenie v posilke, ktoré ma tiež po krátkom čase prestalo baviť. Potom som však videla reklamu na EMS cvičenie - po Neonkáčsky SpeedFitness, tak som si povedala, že to skúsim. Bolo to jedno z prvých cvičení, ktoré ma bavilo a už po krátkom čase som videla rozdiel v mojej dovtedy mizernej kondičke. Musím sa poďakovať najmä svojej trénerke, ktorá ma aj neskôr dokopala k skupinovým tréningom, ktoré som dovtedy, z teraz pre mňa už naozaj nepochopiteľných dôvodov, odmietala. A pravdou je aj to, že už po 1. skupinovom tréningu (cca rok dozadu) som našla konečne niečo, čo ma baví a zamilovala som si to.

    Začala som na 75kg, no a teraz mám 59kg, čo bol pri mojej výške 175cm môj cieľ, ktorý som dosiahla! Momentálne chodievam cvičiť 3-4x do týždňa, tak ako to bolo pre mňa zo začiatku trestaním, teraz je to relax, na ktorý sa vždy veľmi teším.

    Ako som už spomínala, zo začiatku bol mojím obľúbeným (a jediným) tréningom SPEEDFITNESS - zrejme z toho dôvodu, že som tam bola naozaj len ja a tréner, ktorý ma naučil správne robiť všetky cviky a venoval sa iba mne. V priebehu roka sa však moje obľúbené cvičenia menili. Spočiatku to bol BODYPUMP a BODYCOMBAT, no a neskôr som presedlala na BODYATTACK. Na ňom si idem doteraz, kombinujem ho hlavne s CXWORX a v posledných týždňoch som sa konečne odhodlala na GRIT a ľutujem, že som tak nespravila už skôr. Okrem toho, že v NEONKE môže cvičiť naozaj každý a nemusí poznať žiadne cviky, keďže mu ich ukáže inštruktor, je pre mňa špecifická ešte v jednej veci.

    Cítim sa tam ako doma, je taká familiárna, akoby sme tam boli všetci kamaráti, či už dámy v najlepšom veku, mladé baby alebo inštruktori. Myslím, že to človek inde len tak nenájde...

    Ach jaj, životospráva, tá bola vždy mojim kameňom úrazu, ale pred rokom som si povedala, že sa vzdám pečiva. Pre mňa, ako milovníka vône čerstvého chleba to bolo extrémne náročné, ale keď som videla, že to prináša svoje ovocie, zmierila som sa s tým a každému vravím, že sa na to dá zvyknúť a má to efekt. Okrem toho sa snažím vynechávať nezdravé jedlá a radšej si dať k mäsku zeleninu, ale ak mám raz za čas chuť na pizzu alebo hranolky, tak si ich bez výčitiek svedomia dám. Veď nie nadarmo sa vraví, že bez práce nie sú koláče...alebo pizza...alebo burger ?? :)

    Na záver mám pre vás 2 tipy:

    1. Nehanbi sa prísť na skupinový tréning, aj ja som sa bála, že nebudem vládať tak, ako ostatní alebo nebudem poznať kroky. Na tom predsa vôbec nezáleží. V prvom rade sa ideme zabaviť, zamakať si a naozaj nikto na nikoho nebude zazerať, veď predsa všetci sme tam raz boli prvýkrát.
    2. Nevzdávaj to, keď neprídu výsledky ktoré očakávaš. Vždy príde obdobie, v ktorom neschudneš toľko čo minulý mesiac, ale netreba s tým prestať, treba len vydržať. Možno to bude trvať mesiac, možno aj pol roka, ale príde to.
    Neporovnávaj sa s druhými, pre niekoho je jednoduchšie zhodiť 20 kíl, ako tebe 5kg. Ale záleží len na tebe!

    Zvádla to Didi, zvládneš to aj ty! Stačí spraviť prvý krok, ROZHODNUTIE. Pretože ty na to máš a my budeme stáť pri tebe celý čas. Registruj sa TU a užívaj si svoje výsledky hneď! 

    Tešíme sa na TEBA!
    NEONKA TÍM

    "Inšpiruj svoje okolie svojimi výsledkami!"

    Viac než 60 inštruktorov!

    Čím je nás viac, tým sme lepší! Sme vášniví inštruktori a našou vášňou je priniesť vám nezabudnutelný zážitok na každom tréningu!

    Prví na Slovensku!

    Skupinové cvičenia cvičíme od roku 2010, ako prví sme priniesli v roku 2015 programy spoločnosti Les Mills na Slovensko!

    Výsledky!

    Každý tréning je špeciálne vyvinutý na to, aby prinášal výsledky!

    Skupinový efekt!

    Cvičíme spolu, sme v tom spolu! Pretože spolu sme silnejší a spolu to dotiahneme k výsledkom rýchlejšie!