NEONKA FITNESS NEONKASHOP NEONKABEAUTY ENEONKA
facebook
Tréningy
footer icons
REGISTRUJTE SA
1. tréning ZADARMO
hero image
 
Náš tip

    gym icon
    Najbližší tréning
    PRIPRAVUJEME

    Cvič po dovolenke

    09.09.2019
    count 5985x

    DOVOLENKA JE OD SLOVA "DOVOLIŤ SI"?

        A ty si si teda dovolil/a! Pamätáš sa na ten deň, keď si už konečne vstúpil/a do svojho hotela, chaty, bungalovu, iglu? Kdekoľvek, kde si cítil/a, že všetky problémy sveta zmizli a konečne si zapol/la mód-ODDYCH? Po prvotných krátkych peripetiách, keď si hľadal/a správnu cestu, hotel, izbu, si sa vybalil/a, zobral/a slnečné brýle, dal/a si dokonalý úsmev na tvár a vystúpil/a zo svojej izby, ako úplne iný človek?

        Po prvých 3-4 dňoch totálneho vypnutia sa začínaš obhliadať okolo seba s otázkou v hlave: "Čo by som mohol/la robiť?" Tak si zabookuješ výlet, ideš skúsiť raft, wake, kite, paragliding, čokoľvek čo je po ruke v danom mieste, kde sa nachádzaš. A to z jednoduchého dôvodu, tvoje telo je naučené športovať pravidelne a potom, čo nabralo poriadnu dávku oddychu je pripravené poriadne sa vypotiť. Ak by si nič nenašiel/la máme pre teba jednoduchý tréning TABATA, ktorý trvá len 4 minúty a môžeš si ho dať aj na pláži.
    Video nájdeš tu:

    Hudbu, ktorú si môžeš stiahnuť do mobilu a pustiť kdekoľvek budeš chcieť cvičiť nájdeš v linku:
    http://bit.ly/TABATA_4min

    Dovolenka je v plnom prúde a ty si už záplavil/a všetky sociálne siete informáciou o tom ako dobre ti je. Po absolvovaní povinného fotenia pri mori, vo výskoku, s levom, hulkom, pod vodou, nad vodou, čo si dokázal/a, kde si bol, ako si si to užil/a. Je čas spraviť si ešte zopár posledných fotiek a dať zbohom s prísľubom, že sa tu vrátiš znova, pretože toto je miesto a čas pre teba, pre seba. Či už si si počas dovolenky dovolil/a poriadny steak na večeru, alebo vypil/a fľašu vína je na čase sa vrátiť do svojho života a s novou energiou sa pustiť do denodenných aktivít. 
    Možno si tie aktivity mal/a vytvorené dávno pred tým, než si šiel/šla na dovolenku a o to ľahšie sa budeš vracať späť. Možno si na dovolenke zistil/a, že ťa nesmierne baví nejaký šport a chceš s ním pokračovať aj doma. Možno si zistil/a, že by si sa pohybu mal/a alebo mohol/la venovať, pretože, keď chodíš okolo zrkadla, tak už sa na neho ani nechceš pozerať. Pretože na dovolenkovej prechádzke si nevládal/a ani chodiť po vlastných nohách a pamätáš na časy, keď si ako dieťa skákal/a od rána do večera.

    Ak si sa našiel/našla v ktoromkoľvek opise, NEONKA má po návrate z dovolenky riešenie.

    Nájdi si znova čas pre SEBA = dovolenkuj každý každý deň!
    Riešením je AKCIA - choď do akcie hneď a nečakaj na lepšiu príležitosť, nečakaj na koniec roka. Ak chceš niečo pre seba spraviť, sprav to hneď! Dosť bolo výhovoriek, dosť bolo ľútosti, dosť bolo odkladania, dosť bolo výčitiek, dosť bolo rozmýšľania. Jediné, čo Ťa delí od človeka, ktorý je úspešný, krásny a atraktívny je akcia! Pokiaľ čo Ty rozmýšľaš, iní ľudia konajú a preto sú tam, kde sú a Ty sa na nich pozeráš z diaľky aj keď by si veľmi rád/rada bol/a ako oni. Cvičenie je čas, ktorý venuješ sám sebe, tak ako si si ho venoval/a počas dovolenky. Tak prečo nezačať dovolenkovať niekoľkokrát do týždňa, alebo aj každý deň!

    Garantujeme Ti, že je to tak jednoduché a jediné čo budeš potom ľutovať je fakt, že si nezačal/a skôr!

    Nezabudni, úspech je súčet malých snáh opakovaných deň čo deň. 

    ...zaži svoju extrémnu premenu na vlatnej koži. S prvym krokom Ti pomôže prvý tréning zadarmo!

    Registruj sa FREE na tomto linku: https://neonka.sk/sk/O/signup

    Čakáme Ťa v NEONKE


    SME V TOM SPOLU!
    NEONKA TÍM

    Prečítajte si tiež:

    Veľkonočné FIT pečenie

    Sviatky klopú na dvere a spolu s nimi aj naše tipy na zdravé a jednoduché dezerty, ktorými...

    22.03.2024
    count 132x

    6 základných činností po tréningu

    Jááááj, poznáš ten pocit keď skončí tréning a začuješ rytmy strečingu? Že práve si tam, v...

    09.11.2022
    count 1167x

    Nezabúdaj na pitný režim

    Nezabúdaj na pitný režim      Toto počúvame denne a možno si to aj sami neustále...

    10.09.2021
    count 2783x

    "Inšpiruj svoje okolie svojimi výsledkami!"

    Viac než 60 inštruktorov!

    Čím je nás viac, tým sme lepší! Sme vášniví inštruktori a našou vášňou je priniesť vám nezabudnutelný zážitok na každom tréningu!

    Prví na Slovensku!

    Skupinové cvičenia cvičíme od roku 2010, ako prví sme priniesli v roku 2015 programy spoločnosti Les Mills na Slovensko!

    Výsledky!

    Každý tréning je špeciálne vyvinutý na to, aby prinášal výsledky!

    Skupinový efekt!

    Cvičíme spolu, sme v tom spolu! Pretože spolu sme silnejší a spolu to dotiahneme k výsledkom rýchlejšie!