NEONKA FITNESS NEONKASHOP NEONKABEAUTY ENEONKA
facebook
Tréningy
footer icons
REGISTRUJTE SA
1. tréning ZADARMO
hero image



Najlepší fit termix

S radosťou vám predstavujeme ten najlepší domáci fit termix, aký sme kedy jedli. Nevyrovná sa mu dokonca ani ten z obchodu. Ak si chcete pripraviť chutnú čokoládovú maškrtu s vysokým obsahom bielkovín a nižším obsahom tuku a kalórií, neváhajte a poďte si tento čokoládový termix prichystať. Na prípravu je úplne jednoduchý a hotový ho budete mať do 15 minút. Na 1 porciu obsahuje len okolo 133 kcal, 13 g bielkovín, 11 g sacharidov a iba 2 g tuku.

Fitness termix si môžete zakaždým pozmeniť napríklad aj tak, že si do neho pridáte aj za odmerku-dve proteínového prášku, odporúčame tento: https://neonkashop.sk/produkt/144/100-pure-whey-protein-biotechusa-454g . Obmieňať tak môžete aj príchute termixu podľa toho, aký proteín použijete. Ak ale do receptu pridáte proteín, odporúčame znížiť množstvo škrobu v recepte približne na polovicu, aby nebol príliš hustý.

Bez proteínu si môžete tento fit termix pripraviť aj vo vanilkovej verzii. Namiesto kakaa a škrobu jednoducho použite 1 vanilkový puding a ku koncu do pudingu pridajte aj trochu vanilkového extraktu.

Termix sme pripravili bez cukru, s použitím xylitolu. Namiesto xylitolu však na osladenie môžete použiť aj iné, vami preferované sladidlo - erytritol, kokosový cukor, med, flavdrops či stéviu, dobre poslúži aj med alebo čakankový sirup, kúpite tu: https://neonkashop.sk/produkt/72/cakankovy-sirup-450g-700g

Lepší recept na domáci fit termix veru nenájdete. Odporúčam vyskúšať ho všetkými desiatimi. Ak si ho pripravíte, určite mi napíšte, aký mal u vás doma úspech :)

Ingrediencie

Postup

  1. Po tom, čo puding začne vrieť a zhustne, odstavíme ho z tepla a vmiešame do neho tvaroh a jogurt (prípadne aj proteín).
  2. Termix poriadne metličkou rozmiešame, nadávkujeme do misiek a necháme ho vychladnúť.
  3. Termix skladujeme v chladničke a spotrebujeme do 5 dní.


Čas prípravy 15 minút
Výdatnosť 6 porcií
Nutričné hodnoty/ 1 porcia
KCal 137 KCal
Sacharidy 13 g
Vláknina 2 g
Bielkoviny 13 g
Tuky 2 g

Dobrú chuť vám prajú NEONKA a Lucka z FitReceptov :)

Všetky Luckine recepty viete nájsť na fitrecepty.sk.



"Inšpiruj svoje okolie svojimi výsledkami!"

Viac než 60 inštruktorov!

Čím je nás viac, tým sme lepší! Sme vášniví inštruktori a našou vášňou je priniesť vám nezabudnutelný zážitok na každom tréningu!

Prví na Slovensku!

Skupinové cvičenia cvičíme od roku 2010, ako prví sme priniesli v roku 2015 programy spoločnosti Les Mills na Slovensko!

Výsledky!

Každý tréning je špeciálne vyvinutý na to, aby prinášal výsledky!

Skupinový efekt!

Cvičíme spolu, sme v tom spolu! Pretože spolu sme silnejší a spolu to dotiahneme k výsledkom rýchlejšie!