NEONKA FITNESS NEONKASHOP NEONKABEAUTY ENEONKA
facebook
Tréningy
footer icons
REGISTRUJTE SA
1. tréning ZADARMO
hero image
 
Náš tip

LM SHAPES

Vytvaruj si život

    gym icon
    Najbližší tréning
    01.05.2024 o 15:50

    Maximálne využitie tepovej frekvencie pre optimálny a efektívny tréning.

       Ahojte, dámy a páni v našej fitness komunite! Všetci vieme, že sme aktívny a snažíme sa dosiahnuť svoje ciele. Prečítajte si, prečo je meranie tepovej frekvencie počas cvičenia dôležité pre optimálny výkon a dosiahnutie vašich fitness cieľov. 

    Prečo merať tepovú frekvenciu? 
       Tepová frekvencia (ďalej len TF) je jednoduchý, ale spoľahlivý indikátor toho, ako intenzívne pracuje náš srdcový sval a taktiež ako efektívne pracuje náš kardiovaskulárny systém. Meranie TF nám poskytuje okamžitú spätnú väzbu o tom, ako náš organizmus reaguje na tréning. 

    Náš prístup k meraniu TF.
       V naších fitkách v Optime a Cassovii využívame moderné technológie na sledovanie TF, aby sme vám pomohli dosiahnuť optímálny tréningový zážitok. Sledujeme nie len intenzitu cvičenia, ale aj dobu, kedy srdcový sval pracuje v optimálnom pásme. 
       Spolupracujeme so spoločnosťou POLAR. POLAR je známy svojimi inovatívnymi produktmi a technológiami, ktoré pomáhajú športovcom a rekreačným športovcom zlepšovať ich výkon a zdravie. Od tejto spoločnosti si u nás môžete kúpiť hrudné snímače, optické snímače (ktoré používame na tréningoch) alebo hodinky na ruku na naších prevádzkach alebo v našom ESHOPE. POLAR spolupracuje taktiež so spoločnosťou LES MILLS. Zákazníci, ktorí používajú zariadenia POLAR na skupinové cvičenia LES MILLS, majú niekoľko výhod. Môžu sledovať svoju TF v reálnom čase, aby sa uistili, že zo svojich tréningov vyťažia maximum. Môžu tiež sledovať svoj pokrok v priebehu času a sledovať, ako sa ich kondícia zlepšuje.

    Ako sa dokážem zmerať? 
       1. Dôležité je byť zaregistrovaný v spoločnosti POLAR. Registrovať sa môžete pred tréningom - na to potrebujete mobil. Registrovať sa môžete aj hneď na tejto stránke: https://flow.polar.com/register

    INFO: email a hlavne heslo, ktoré zadáš pri registrácii, budeš potrebovať na prvé prihlásenie pred tréningom, preto odporúčame zvoliť si heslo, ktoré si vieš zapamätať.     

       2. Na tréningu, v ktorom meriame TF, požiadaj inštruktora o merač TF.

    Individuálny prístup pre teba.
       Každý z nás je jedinečný, a preto sa prispôsobujeme vašim individuálnym potrebám. Meranie TF vám umožňuje vytvoriť si personalizovaný tréning, aby si dosiahol maximálne výsledky. Ako? Počúvaj pokyny inštruktora počas tréningu. Na niektorých tréningoch sa potrebujeme priblížiť MaxTF iba v niektorých momentoch. Na iných tréningoch sa postupne dostávame cez jednotlivé zóny. Pričom ich zámerne s každou ďalšou pesničkou meníme, aby sme dosiahli potrebnú variabilitu a efektívnu odozvu organizmu.

    Sledujte svoje srdce pre optimálny výkon.
       Merať TF je ako nahliadnuť do vášho vlastného fitnes GPS. Pomáha nám navigovať správnym smerom, aby sme dosiahli optimálne výsledky. Takže si vezmite tepový merací prístroj a buďte pripravený na ešte účinnejší tréning!


    Vo videu Vratko upresňuje jednotlivé zóny TF atď.




    Späť na ROZVRH

    "Inšpiruj svoje okolie svojimi výsledkami!"

    Viac než 60 inštruktorov!

    Čím je nás viac, tým sme lepší! Sme vášniví inštruktori a našou vášňou je priniesť vám nezabudnutelný zážitok na každom tréningu!

    Prví na Slovensku!

    Skupinové cvičenia cvičíme od roku 2010, ako prví sme priniesli v roku 2015 programy spoločnosti Les Mills na Slovensko!

    Výsledky!

    Každý tréning je špeciálne vyvinutý na to, aby prinášal výsledky!

    Skupinový efekt!

    Cvičíme spolu, sme v tom spolu! Pretože spolu sme silnejší a spolu to dotiahneme k výsledkom rýchlejšie!