NEONKA FITNESS NEONKASHOP NEONKABEAUTY ENEONKA
facebook
Tréningy
footer icons
REGISTRUJTE SA
1. tréning ZADARMO
hero image
 
Náš tip

LM SHAPES

Vytvaruj si život

    gym icon
    Najbližší tréning
    Zajtra o 17:10


    MIŠKIN PRÍBEH


    Ahojte, volám sa Miška a som na rodičovskej dovolenke už pomaly piaty rok
    . Svoje deti milujem, ale tak ako väčšine ľudí,aj mne chýbal väčší sociálny kontakt, reč dospelých, odreagovanie sa mimo domu :). Bola som odmalička športovo založená, či to bol basketbal, lyže, bicyklovanie alebo tanečná. Niekde som prosto potrebovala vybiť svoju energiu. Ale nikdy som však nebola štíhla, čiže ak by som prestala s cvičením, hneď by sa to odzrkadlilo na mojej postave. Mala som aj obdobia, kedy som zlenivela ako voš a môj pohyb bol jedine do chladničky a späť. Najmä počas skúškového obdobia na škole :). Keď som ukončila školu, rozhodla som sa ukončiť aj moje prejedanie sa a začať sa opäť hýbať.

    Po čase prišlo prvé tehotenstvo a s ním aj nejaké tie "kilečká" navyše. Asi 4 mesiace po pôrode som sa rozhodla, že je čas na zmenu. Necítila som sa komfortne vo svojom tele a musela som to zmeniť. Taktiež som mala veľké bolesti chrbta, čiže cvičenie bolo tým správným riešením. Písal sa rok 2018 a ja som po prvýkrát navštívila Neonku. Poviem pravdu, že po prvom tréningu (bol to zhodou okolností Bodycombat :D ), som sa do Neonky nasledujúce 2 mesiace nevrátila. Nikdy som nemala rada veľké skupinové cvičenia, bolo tam príliš veľa ľudí na môj vkus, nevedela som kde je ruka a kde noha, nechytilo ma to za srdce. Tak som cvičila opäť doma a sem-tam vo fitku. Ale poznáte to, doma to nie je ono :). Tak som sa po 2 mesiacoch opäť rozhodla dať Neonke šancu. A viete čo? Doteraz toto rozhodnutie neľutujem a nikdy ani nebudem.
    Už po prvom mesiaci som videla benefity, ktoré mi cvičenie s Neonkou prinieslo. Kilá išli dolu, kondička bola na lepšej úrovni, zmenila som konfekčnú veľkosť a potrebovala som sa stále viac a viac stretávať s ľuďmi, ktorí boli na rovnakej vlne ako ja. Tréningy pribúdali každým dňom, až som sa nakoniec dostala k 5-7 tréningom za týždeň. Bola som na tom závislá. 

    Tak, ako sa mi BODYCOMBAT prvýkrát nepáčil, tak sa nakoniec stal mojím obľúbeným programom v Neonke. A vedela som si ho užiť na maximum. Veľkou motiváciou mi vtedy bola aj inštruktorka Saška. Vlastne obrovská vďaka patrí jej, pretože mi bola veľkým vzorom. Ako sa vypracovala k skvelým výsledom, ako perfektne vedela komunikovať s ľuďmi, vyburcovať ich k maximálnym výkonom. Vtedy som si povedala, že chcem byť ako ona. Chcem stáť na pódiu a dávať ľuďom tú nespútanú energiu, pocit volnosti, emócie. Chcem sa stať inštruktorkou. Ale akurát v čase, keď sa robil casting na nových inštruktorov, tak prišlo prekvapenie v podobe druhého tehotenstva :). Takže ma opäť čakal ten istý kolobeh, navnadenie sa, zhadzovanie popôrodných kíl, naberanie kondičky a návrat do pôvodnej formy.
    Tentokrát to však išlo oveľa ťažšie, počas oboch tehotenstiev som musela užívať veľa hormónov a dosť ma to poznačilo, taktiež ako sa vraví, po 30tke to ide pomalšie :) a nakoniec do toho prišiel aj covid a všetci vieme, čo to znamená. Všetko zatvorené...


    Tak som teda opäť začala s cvičením doma a som neskutočne vďačná Ivanke a Vratkovi, že v tom období prišli s mega nápadom a spustili program RESTARTBODY! Bolo to fakt obrovské nakopnutie a pomoc z ich strany. Prešla som všetkými troma časťami Restartbody, mimo tom som si pridávala nejaké live tréningy, plus zmena stravy a moje telo sa opäť začalo meniť.

    Vtedy ma oslovila Ivanka ohľadom mojej premeny a ja som si všimla, že opäť hľadajú nových inštruktorov, tak som nechcela znovu prepásť šancu a išla som rovno na vec. Pravdupovediac, vôbec som netušila čo ma čaká, dostala som nejaké pokyny a zvyšok bol na mne :). Aj keď to na mne nie je vidieť, som dosť stressmen a perfekcionista, preto som chcela, aby bolo všetko tip top. Bola som jednoducho sama sebou a nikdy nezabudnem, že aj napriek mojej nervozite, mi Ivanka s Vratkom dávali pocit istoty, nech ukážem, všetko čo vo mne je. A poviem vám, stálo to za to! Už je to vyše roka, odkedy trénujem môjmu srdcu najmilší program BODYCOMBAT. A snažím sa každým dňom na sebe tvrdo pracovať a zlepšovať sa, napredovať. 

    Moje motto je: ,,Na konci každej náročnej a kľukatej cesty je cieľ. Stačí si len obuť tie správne topánky :). "
    Nikdy nebudem ľutovať toto rozhodnutie. "Práca" inštruktora je presne to, čo ma napĺňa. Spoznala som kopec zaujimavých, úžasných ľudí. Na tréningy chodím s úsmevom, pretože viem, že keď niekomu ten úsmev dáš, tak ti ho 100násobne vráti. A klienti to robia perfektne, nielenže nás inštruktorov dokážu dobiť poriadnou dávkou energie ale niekedy mám pocit, že po tréningu zmizli všetky problémy. Lebo KEĎ CHCEM VYPNÚŤ, ZAPNEM! 

    Ďakujem za túto príležitosť. A nezabúdajte, nikdy nie je neskoro začať, stačí urobiť prvý krôčik, lebo každý na to má :) 


    Miška
    NEONKA Team

    "Inšpiruj svoje okolie svojimi výsledkami!"

    Viac než 60 inštruktorov!

    Čím je nás viac, tým sme lepší! Sme vášniví inštruktori a našou vášňou je priniesť vám nezabudnutelný zážitok na každom tréningu!

    Prví na Slovensku!

    Skupinové cvičenia cvičíme od roku 2010, ako prví sme priniesli v roku 2015 programy spoločnosti Les Mills na Slovensko!

    Výsledky!

    Každý tréning je špeciálne vyvinutý na to, aby prinášal výsledky!

    Skupinový efekt!

    Cvičíme spolu, sme v tom spolu! Pretože spolu sme silnejší a spolu to dotiahneme k výsledkom rýchlejšie!