NEONKA FITNESS NEONKASHOP NEONKABEAUTY ENEONKA
facebook
Tréningy
footer icons
REGISTRUJTE SA
1. tréning ZADARMO
hero image

Daj cvičeniu na doma ÁNO!

26.02.2021
count 3241x

Ak sa povie cvičenie na doma, častokrát sa stretávame s tým, že nad tým ľudia mávnu rukov, že to nieje pre nich, že doma sa im nechce, nemá to šťavu, tú energiu ako v hale, že majú dve deti, čo tam stále behajú, manžela, ktorý by to určite ohundral alebo suseda, ktorému vadí dupot a hluk....

Ale isto je to dôvod na to aby sme zahodili za hlavu všetko čo sme dlho budovali? Celú našu kondičku, všetky tie super pocity po tréningu, aby sme zahodili jediný čas, ktorý máme pre seba? Isto chceme zahodiť za hlavu tú "našu happy hour"? :)

Je dokázané že, v posledných mesiacoch nám "home office" poriadne zavaril. Nielen v tom, že sme stratili aký taký systém, pravidelnosť ale omnoho viac sa ozývajú aj emočné problémy, hádky a nervozita. Za posledné mesiace sa zvýšil aj výskyt obezity, čo je určite spojené aj s aktuálny lokdownom a teda ľudia, možno ani nie vlastnou vinou, spohodlneli a zleniveli.

My šporotvci, ktorí sme predtým mali silné návyky hýbať sa, by sme do tejto skupiny nemali spadnúť a mali by sme byť vzorom pre všetkých. Nieje tajomstvom, že cvičenie je liek na všetko. Ak máš sedavé zamestnanie, lekári a tréneri a my odporúčame cvičiť aby sa telo rozhýbalo, ak v práci stojíš, máš cvičiť, ak máš nadváhu, máš cvičiť, ak chceš budovať imunitu, máš cvičiť..... Cvičenie je liek, pre telo ale hlavne pre myseľ, pre psychiku. Po cvičení máme dobrý pocit, ktorý sa nedá nahradiť ani kúpiť a ak vyzeráš dobre, dobre to padne aj zdravému egu, hneď je život krajší, keď telo ladí s plavkami :)

Preto dajme, ÁNO cvičeniu na doma! 
Tu je niekoľko odporúčaní ako začať, ktoré máme overené a potvrdené:
1. Nájdi si vo svojom dome či byte miesto, kde sa budeš venovať cvičeniu. Miesto odporúčame mať stále to isté, nemalo by to byť to isté miesto ako na oddych. Aj v rámci obývačky je napr. na oddych používaný gauč, ale na cvičenie môže byť použitý priestor pred TV.
2. Ak nemáš miesto doma, tak ho skús nájsť inde. Je kopec možností - garáž, pivnica, možno u kamošky, ktorá si chce tiež zacvičiť a pod., ak je teplo tak letná terasa, či balkón..
3. Využi náradie, ktoré si vieš vyrobiť doma sám napr. fľaše vody s rôznymi objemami, aviváže, ktoré maju vhodné úchopy, uteráky...
4. Vyhraď si na to pravidelný čas, napr. v utorok a štvrtok o 18:00. Tvojím cieľom je udržať pravidelnosť.
5. Zapoj do cvičenia
Cvičenie doma má ešte pár výhod:
1. Nemusíš nikam chodiť, ani autom ani MHD.
2. Ušetríš kopec času, ušetríš presuny na tréning.
3. Ušetríš peniaze. Presun na a z tréningu + tréningy, ktoré sú v online verzii lacnejšie ako bežne.
4. Cvičíš kedy chceš, máme archív tréningov.
5. Cvičíš v skupine. Máme podpornú FB skupinu NEONKA #mojafitrodina kde je kopec nadšecov ako ty a my :)
6. Nemusíš sa špeciálne obliekať, čii maľovať, česať, dáš si proste free style :))
7. Nemusíš riešiť nič a nikoho..
                     - svetlá si vypneš - ak chceš, 
                     - hlasitosť si dáš - ako chceš
                     - otvoríš si okno - ak chceš :)
NEONKA je tu stále pre Teba a my pevne veríme a vieme, že Ti aj napriek tomu, že to bude cez kameru, dokážeme sprostredkovať ten najlepší zážitok. Budeme Ťa motivovať k výkonu, budeme s Tebou prechádzať všetky výzvybudeme ťa vedieť pochváliť, pretože si pevne uvedomujeme aké to je, postaviť sa doma pred telku, tablet či PC a začať cvičiť z domu. Nie je to ako reálny tréning, ale pocity s tým spojené sú reálne. Úsmev na tvári bude reálny, telo zažije reálny tréning, budeš spotený a budeš si gratulovať, že si to zvládol! Urobil si niečo pre to, aby si chudol, vyzeral dobre, či vypol všetky tie každodenné problémy.
Poďme do toho spolu, zvládneme to spolu! Veď ty dobre vieš, čo môžeš od nás čakať....Vždy VIAC!

Prečítajte si tiež:

Veľkonočné FIT pečenie

Sviatky klopú na dvere a spolu s nimi aj naše tipy na zdravé a jednoduché dezerty, ktorými...

22.03.2024
count 132x

6 základných činností po tréningu

Jááááj, poznáš ten pocit keď skončí tréning a začuješ rytmy strečingu? Že práve si tam, v...

09.11.2022
count 1169x

Nezabúdaj na pitný režim

Nezabúdaj na pitný režim      Toto počúvame denne a možno si to aj sami neustále...

10.09.2021
count 2783x

"Inšpiruj svoje okolie svojimi výsledkami!"

Viac než 60 inštruktorov!

Čím je nás viac, tým sme lepší! Sme vášniví inštruktori a našou vášňou je priniesť vám nezabudnutelný zážitok na každom tréningu!

Prví na Slovensku!

Skupinové cvičenia cvičíme od roku 2010, ako prví sme priniesli v roku 2015 programy spoločnosti Les Mills na Slovensko!

Výsledky!

Každý tréning je špeciálne vyvinutý na to, aby prinášal výsledky!

Skupinový efekt!

Cvičíme spolu, sme v tom spolu! Pretože spolu sme silnejší a spolu to dotiahneme k výsledkom rýchlejšie!