NEONKA FITNESS NEONKASHOP NEONKABEAUTY ENEONKA
facebook
Tréningy
footer icons
REGISTRUJTE SA
1. tréning ZADARMO
hero image


V roku 2024 nebudeme prijímať 2% z dane za rok 2023.


Tvoje dane, Tvoje peniaze. Využi ich pre seba.

Či si ZAMESTNANÝ alebo PODNIKATEĽ, možnosť máš rovnakú!

Celú sumu 2% z dane, ktorú nám poukážeš na náš účet NEONKA o.z. ti prevedieme na Tvoj kredit na tvojom profile. Kroky, ktoré potrebuješ podniknúť sú tak jednoduché, že to dokáže každý. Sumu je možné využiť na tréningy alebo poslať známemu, ktorý má profil v NEONKE, ako darček. 

Postup pre ZAMESTNANCA:
  1. Vyplň formulár a poukáž nám svoje 2%,
  2. Formulár pošli poštou na DÚ (pri poslaní je potrebné nám spolu s kópiou poukázania odovzdať aj podací lístok) či odovzdaj formulár na príslušný DÚ osobne (pri odovzdaní si ho daj na podateľni potvrdiť),
  3. Pošli nám na mail (recepcia@neonka.sk) či odovzdaj na recepcii kópiu formuláru s potvrdeným podacím listkom z pošty (doklad o odoslaní) prípadne kópiu formuláru, na ktorom bude pečiatka podateľne DÚ,
  4. My takto poukázanú sumu zaevidujeme pod Tvojím menom a následne v priebehu septembra ju môžeš využívať na čokoľvek :). 

Postup pre PODNIKATEĽA, ŽIVNOSTNÍKA alebo ak si robíš daňové priznanie sám:
  1. Povedať svojmu ekonómovi tieto údaje pre poskytnutie 1% až 3% z dane: ICO: 51737582, Právna forma: občianske združenie, Obch. meno: NEONKA o.z., Sídlo: Cottbuská 10, 04023 Košice
  2. Fotku tej časti, kde je miesto na poskytnutie dane spolu s fotkou, kde je znázornené od koho a koľko a email komu máme prijaté peniaze poskytnúť nám treba poslať na náš email recepcia@neonka.sk
  3. My takto poukázanú sumu zaevidujeme pod Tvojím menom a následne v priebehu septembra ju môžeš využívať na čokoľvek :). 

Upozornenie!
Je potrebné urobiť si kópiu z formulára a ten dať následne potvrdiť na podateľni alebo pripnúť k formuláru podací lístok z pošty. Takýto formulár potom k nám priniesť, alebo zaslať na email do 1.9. 2023. Vďaka tomu budeme vedieť špecifikovať tvoju platbu. Pri nedodržaní tejto podmienky nebude možné dodatočne pripísať poukázané 2%. Všetky takto poukázané sumy z 2% je následne potrebné využiť podľa podmienok VOP.




"Inšpiruj svoje okolie svojimi výsledkami!"

Viac než 60 inštruktorov!

Čím je nás viac, tým sme lepší! Sme vášniví inštruktori a našou vášňou je priniesť vám nezabudnutelný zážitok na každom tréningu!

Prví na Slovensku!

Skupinové cvičenia cvičíme od roku 2010, ako prví sme priniesli v roku 2015 programy spoločnosti Les Mills na Slovensko!

Výsledky!

Každý tréning je špeciálne vyvinutý na to, aby prinášal výsledky!

Skupinový efekt!

Cvičíme spolu, sme v tom spolu! Pretože spolu sme silnejší a spolu to dotiahneme k výsledkom rýchlejšie!