NEONKA FITNESS NEONKASHOP NEONKABEAUTY ENEONKA
facebook
Tréningy
footer icons
REGISTRUJTE SA
1. tréning ZADARMO
hero image

Motivácia na letné cvičenie: Ako si udržať entuziazmus aj v horúčavách

16.07.2024
count 367x

 
"Nečakaj na ideálne podmienky, vytvor si ich“

Slnko, voda a extrémne horúčavy. Ako si udržať motiváciu cvičiť aj v lete?

Letné dni sú konečne tu! Dlhé slnečné lúče, teplé večery a vôňa grilovačky vo vzduchu. Je to čas dovoleniek, pohody a oddychu. Avšak, pre mnohých z nás to môže byť aj obdobie, kedy naša motivácia cvičiť ide na letnú dovolenku skôr ako my sami. Leto je predsa čas užívania si slnka a dopĺňania vitamínu D, nie? Áno, to určite, ale prečo nespojiť príjemné s užitočným? Prinášame Vám niekoľko tipov, ako nestratiť entuziazmus pre pohyb aj počas najteplejších dní v roku.

Nastavte si realistické ciele: Zabudnite na drastické tréningové plány a nereálne očakávania. Leto je o zábave a užívaní si, preto si stanovte ciele, ktoré sú dosiahnuteľné a zároveň Vás budú motivovať.


Nájdite si parťáka na cvičenie:
Všetko ide ľahšie, keď máme pri sebe niekoho, kto nás podporuje. Nájdite si kamaráta, kolegu alebo niekoho z rodiny, s ktorým budete zdieľať Vašu radosť, ale aj niekoho, s kým sa vzájomne potiahnete. Spoločné cvičenie je zábavnejšie a motivujúcejšie a zároveň sa môžete navzájom inšpirovať.

Využite letných dní: Leto nám ponúka nekonečné možnosti pohybu na čerstvom vzduchu, rovnako aj vo fitness centrách, ktoré sú klimatizované.


Nebojte sa odmeniť:
Každý úspech si zaslúži odmenu! Doprajte si po cvičení osviežujúce smoothie, kúpte si nový športový outfit alebo si užite relaxačný večer pri dobrom filme. Dôležité je, aby ste si vybrali odmenu, ktorá Vás poteší a zároveň podporí vaše zdravé návyky.


Nezabudnite na hydratáciu:
Počas letných horúčav je dôležité dbať na dostatočný pitný režim, nielen pri cvičení. Majte vždy pri sebe fľašu s vodou a pravidelne pite, aby ste predišli dehydratácii.

Pamätajte, že najdôležitejšie je nájsť si aktivitu, ktorá vás baví a prináša vám radosť. Nech už si vyberiete akýkoľvek spôsob pohybu, užite si leto naplno a zároveň urobte niečo pre svoje zdravie a kondíciu!

Pohyb je dôležitý počas celého roka, no práve v lete máme toľko možností, ako ho prirodzene zaradiť do našich dní. Už len prechádzka lesom, kde nás príjemne chladí tieň stromov, plávanie v jazere, turistika s krásnymi výhľadmi, alebo ranný beh, kým slnko ešte len pomaly vykukuje spoza obzoru. Je dôležité nájsť si aktivity, ktoré Vás budú baviť a prinášať Vám radosť!

V Neonke cvičíme celé leto, od skorého rána. Budeme sa na Vás tešiť v našich klimatizovaných halách alebo vonku, na letnej terase!

Prečítajte si tiež:

Nepodceňte jeseň: Ktoré vitamíny a minerály vaše telo potrebuje najviac?

"Každý deň plný energie začína dostatkom vitamínov a minerálov" Leto sa s nami...

25.09.2024
count 156x

Párty stan od Expodomu!

V Neonke nemakáme len na forme, ale budujeme aj silnú komunitu. Aby sme sa ešte viac...

25.09.2024
count 238x

Prečo si zamilovať skupinové cvičenie v Neonke?

„...keď chcem vypnúť,ZAPNEM!“ Náš slogan "...keď chcem vypnúť, ZAPNEM!" znamená viac než...

10.09.2024
count 188x

"Inšpiruj svoje okolie svojimi výsledkami!"

Viac než 60 inštruktorov!

Čím je nás viac, tým sme lepší! Sme vášniví inštruktori a našou vášňou je priniesť vám nezabudnutelný zážitok na každom tréningu!

Prví na Slovensku!

Skupinové cvičenia cvičíme od roku 2010, ako prví sme priniesli v roku 2015 programy spoločnosti Les Mills na Slovensko!

Výsledky!

Každý tréning je špeciálne vyvinutý na to, aby prinášal výsledky!

Skupinový efekt!

Cvičíme spolu, sme v tom spolu! Pretože spolu sme silnejší a spolu to dotiahneme k výsledkom rýchlejšie!