NEONKA FITNESS NEONKASHOP NEONKABEAUTY ENEONKA
facebook
Tréningy
footer icons
REGISTRUJTE SA
1. tréning ZADARMO
hero image
 
Náš tip

LM SHAPES

Vytvaruj si život

    gym icon
    Najbližší tréning
    Zajtra o 17:10

    Prečo si zamilovať skupinové cvičenie v Neonke?

    10.09.2024
    count 36x

    „...keď chcem vypnúť,ZAPNEM!“
    Náš slogan "...keď chcem vypnúť, ZAPNEM!" znamená viac než len slová. Je to vnútorný hlas, ktorý ti hovorí: "Daj do toho všetko! Máš na to!" Je to o energii a sile, ktorú máš v sebe a ktorá ťa nakopne k pohybu a prekonávaniu svojich limitov!

    Keď "zapneš", zapneš aj seba. Je to rozhodnutie ísť si za zdravším a vitálnejším ja. Je to ako prebudiť v sebe vnútornú silu, ktorá ťa ženie vpred a pomáha ti žiariť :)

    Určite ste už premýšľali o tom, ako začať cvičiť, avšak klasické posilňovne a fitness centrá Váš veľmi nelákajú a hľadáte skrátka niečo, čo Vás bude baviť dlhodobo? Niečo atypické, odlišné a zároveň výnimočné? Neváhajte, ponorte sa do článku a zistite viac!

    Skupinové cvičenie je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú nielen efektívny, ale aj zábavný a motivujúci spôsob, ako sa dostať do formy a cítiť sa skvele :)

    Neonku tvorí viac ako 40 profesionálnych inštruktorov, ktorí sú školení v najnovších fitness trendoch! V NEONKE sa nestretávaš len s inštruktorom, ale s mentormi, ktorí sú tu pre teba, aby ťa viedli, podporovali a oslavovali tvoje úspechy. Prečo NEONKA? Pretože NEONKA nie je len o cvičení. Je to o zážitku, komunite a o pocite, že niekam patríš. Naši klienti sú našou rodinou a keď vstúpiš do NEONKY, staneš sa súčasťou tejto rodiny. Sme odlišní, pretože vkladáme svoje srdcia do každého tréningu a každého klienta, ktorý prekročí náš prah :) Príď zažiť NEONKU a objav silu, ktorá sa v tebe ukrýva! Vidíme sa na značkách!

    Vkročíte do sály plnej pozitívnej energie, kde vás s úsmevom víta nielen tréner, ale aj skupinka ľudí, ktorí sa tešia na rovnaký tréning ako vy. Žiadne porovnávanie sa s ostatnými. V Neonke nájdete priateľskú atmosféru, kde sa každý cíti príjemne a vítaný, bez ohľadu na vek, kondíciu či skúsenosti.

    Počas skupinového tréningu sa stanete súčasťou tímu, ktorý ťahá za jeden povraz. Spoločne sa podporíte v momentoch, keď vám dochádzajú sily a o tom to je! Dynamická hudba, motivačné slová trénera a energia celej skupiny vás nakopnú k lepším výkonom a nedovolia Vám prestať!

    A čo je na skupinovom cvičení v Neonke najlepšie? Na výber máte z bohatej ponuky cvičení, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších. Či už vás láka posilňujúci funkčný tréning, uvoľňujúca joga, alebo hľadáte niečo úplne iné, v našom rozvrhu si zaručene nájdete svoje! :)

    Nuda u nás nemá šancu. V Neonke sa na každom tréningu stretnete s inými cvikmi, výzvami a možnosťami, ako posunúť svoje limity. Naši skúsení tréneri vás prevedú celým cvičením, dbajú na správnu techniku a radi vám poradia, ako cvičiť efektívne a bezpečne.

    Cvičenie v skupine v Neonke nie je len o formovaní postavy, ale aj o budovaní priateľstiev a zdieľaní spoločnej vášne. Staňte sa súčasťou našej komunity a presvedčte sa, že cvičenie môže byť aj zábavné a plné energie!

    Tešíme sa na vás!smile

     

    Prečítajte si tiež:

    Sladké pokušenie inak: 3 zdravé koláčiky, ktoré si zamilujete!

    „Pečenie je láska, ktorá sa dá jesť. A tieto recepty sú plné lásky k zdraviu“ Ruku na...

    26.08.2024
    count 140x

    Vstupenka do sveta INDOOR CYCLINGU, ktorý vám vyrazí dych!

    „Energia skupiny ťa poháňa aj vtedy, keď si myslíš, že už nevládzeš“ Hľadáte...

    20.08.2024
    count 113x

    Leto na tanieri: Inšpirácie na využitie sezónneho ovocia a zeleniny

    „Rozžiarte svoj tanier farbami leta“ Pamätáte si tú chuť? Keď ste ako deti...

    21.07.2024
    count 239x

    "Inšpiruj svoje okolie svojimi výsledkami!"

    Viac než 60 inštruktorov!

    Čím je nás viac, tým sme lepší! Sme vášniví inštruktori a našou vášňou je priniesť vám nezabudnutelný zážitok na každom tréningu!

    Prví na Slovensku!

    Skupinové cvičenia cvičíme od roku 2010, ako prví sme priniesli v roku 2015 programy spoločnosti Les Mills na Slovensko!

    Výsledky!

    Každý tréning je špeciálne vyvinutý na to, aby prinášal výsledky!

    Skupinový efekt!

    Cvičíme spolu, sme v tom spolu! Pretože spolu sme silnejší a spolu to dotiahneme k výsledkom rýchlejšie!