NEONKA FITNESS NEONKASHOP NEONKABEAUTY ENEONKA
facebook
Tréningy
footer icons
REGISTRUJTE SA
1. tréning ZADARMO
hero image



Pravidelne vám prinášame príbeh jednej z Vás, príbeh niekoho, kto sa dokázal postaviť tomu najväčšiemu protivníkovi. Samej sebe. Pošli nám ten svoj príbeh na kosice@neonka.sk.
Teraz však už necháme hovoriť/písať Andreu, ktorej týmto ďakujeme za príbeh....

Volám sa Andrea ,mám 29 rokov ...pracujem ako čašníčka v reštauračnom vozni. Moja denná šichta je Kosice - Bratislava a naspäť takže veľa času stráveného vo vlaku. :)

Ako veľa ľudí tak aj mňa neobchádzali obdobia chudnutia a trápenia sa s nadváhou, mysliac si, že správne je nejesť, aby šli kilečka dole. Tým som sa riadila veľmi často...potom sa človek uspokojí, poľaví a príde ten “super” jojo efekt no a sme tam kde sme boli ...na začiatku.

Váha ukazovala číslo 92kg ...tak bolo načase zo sebou niečo robiť “zasa” lenže teraz to prebiehalo inak.

O NEONKE som sa dopočula prostredníctvom mojej kamarátky a kolegyni z práce Dominiky,keďže ona už niekoľko mesiacov NEONKU navštevovala. Bolo to dlhé presviedčanie, no keďže kvôli práci som začala bývať v Košiciach, výhovorky šli bokom a povedala som si že to skúsim...september 2018, Ako prvé cvičenie bol BODYPUMP, svalovica istá no neodradilo má to!Tak som postupne skúšala aj iné cvičenia BODYCOMBATBODYATTACK či BODYSTEPCXWORX ..neskôr aj GRIT .... z jedného cvičenia týždenne boli 3 a ak mi to práca umožňovala aj 4. Snažím sa využiť stále tie dni voľna a zacvičiť si s neonkou pretože NEONKA je ako droga. :)  A obľúbené cvičenie? každé jedno je super. Zúčastnila som sa aj Fitnes pobytu, kde bolo perfektne a určite si ho rada zopakujem znova.

Strava? Áno ta sa musela zmeniť ...vzdala som sa vysmážaných jedál, obmedzila sladkosti, zelenina nebola moja obľúbená šálka kávy no teraz ju zbožňujem, pečiva som sa nevzdala, len som ho vymenila za iné ...žiadne platené jedálničky...stačí mať okolo seba tých správnych ľudí, ktorí vás podporujú a usmerňujú. Čo je dôležité - nehladujem. :) Ako tak čas plynul ... aj kilá šli dole.

Z 92kg veľkosť 44/46 som zišla na váhu 68kg a veľkosť 38! Tu som mala naposledy snáď na základnej škole. :) ale stopku tomu určite nedávam ...pokračujem ďalej, ešte je na čom pracovať... a popravde prísť o ten perfektný pocit po super odcvičenom tréningu a vypotených kaloriach? To nieee pretože stále to stojí zato! :) 


Našla si sa aj ty v tomto príbehu? 
Chceš niečo zmeniť, zmeň sám seba! 
Urob to hneď, nečakaj na príležitosť! 
Zaregistruj sa a prihlás na prvú hodinu ZDARMA.

Teší sa na Teba celý NEONKA tím.

"Inšpiruj svoje okolie svojimi výsledkami!"

Viac než 60 inštruktorov!

Čím je nás viac, tým sme lepší! Sme vášniví inštruktori a našou vášňou je priniesť vám nezabudnutelný zážitok na každom tréningu!

Prví na Slovensku!

Skupinové cvičenia cvičíme od roku 2010, ako prví sme priniesli v roku 2015 programy spoločnosti Les Mills na Slovensko!

Výsledky!

Každý tréning je špeciálne vyvinutý na to, aby prinášal výsledky!

Skupinový efekt!

Cvičíme spolu, sme v tom spolu! Pretože spolu sme silnejší a spolu to dotiahneme k výsledkom rýchlejšie!