NEONKA FITNESS NEONKASHOP NEONKABEAUTY ENEONKA
facebook
Tréningy
footer icons
REGISTRUJTE SA
1. tréning ZADARMO
hero image



PEŤKIN PRÍBEH

Volám sa Peťka, mám 24 rokov a pracujem ako účtovníčka. Už od detstva som sa venovala športu, či už gymnastike, tanečnej, plávaniu, korčuľovaniu, bicyklovaniu a dokonca som mala obdobie, keď som jazdila na koni. Nikdy som svoju váhu neriešila, až kým som sa jedného dňa nepostavila na váhu a tam sa ukázalo nepekné číslo - 96 kíl. Vtedy som si povedala, že s tým treba reálne niečo robiť.

Písal sa rok 2017, keď mi kamarátka spomenula, že s jej tetou chodí cvičiť do Neonky, že by som to mohla skúsiť aj ja. Zhruba mesiac pred mojimi maturitami som s kamarátkou išla na môj úplne prvý tréning. A na to teda nikdy nezabudnem :D. Bol to BODYPUMP s Julkou a aj napriek tomu, že som cvičila s najľahším závažím, v nasledujúcich dňoch som mala problém sa čo i len prezliecť, tak ma všetko bolelo :D.


Našťastie, ak si niekedy niečo zaumienim, tak ma nič nedokáže odradiť. A ja som si zaumienila, že schudnem, nech sa deje čokoľvek.

BODYPUMPU sa pridal BODYCOMBAT, z ktorého sa stala láska na prvé cvičenie. V tom čase sa v Neonke cvičil aj Sh’bam, ktorý som si tiež obľúbila. Najprv som cvičila raz do týždňa, neskôr z toho boli 3 tréningy týždenne. Striedala som silové tréningy s kardio tréningami a výsledky nenechali na seba dlho čakať. Po približne roku som s úžasom zistila, že vážim necelých 63 kíl. A to ma motivovalo pokračovať ďalej.

Samozrejme, stravu som mierne upravila, ale žiadna hladovka sa nekonala. Dopriala som si vždy to, čo si telo pýtalo, ale s mierou. Postupne som začala skúšať aj iné tréningy, ako napríklad BODYATTACK, CORE, GRIT, svojho času aj Bodyjam, JUMPING, neskôr aj ZUMBU alebo TABATU
Pohyb je súčasťou môjho života a bez týchto tréningov si už svoj život nedokážem predstaviť. Momentálne pre mňa tréningy predstavujú spôsob, ako sa môžem odreagovať od všetkých problémov, ako byť medzi ľuďmi a, samozrejme, pomáha mi to v zdravej miere udržiavať si sebavedomie a psychickú pohodu.

Na Neonke sa mi páči tá inakosť oproti iným fitness centrám, priateľská atmosféra (či už zo strany inštruktorov, milých recepčných alebo klientov) a to, ako sa vieme navzájom vyhecovať, keď nám vlastná hlava vraví, že už máme dosť. Aj keď príde človek prvýkrát na tréning, nemusí sa obávať, že bude niekto na neho zazerať. Všetci si navzájom pomáhame a sme jedna veľká rodina. Taktiež sa mi páči aj fakt, že je tu veľký výber tréningov (či už čas, miesto alebo inštruktor, takže každý si príde na svoje).

Ak by som mala poradiť niečo ľuďom, ktorí chcú začať chudnúť, tak im môžem odkázať len jedno a to, že potrebujú motiváciu začať a disciplínu, ktorá im nedovolí prestať. Všetko ostatné príde samo.
Dokázala to Peťka, dokážeš to aj ty!
Urob to hneď, nečakaj na príležitosť! 
Zaregistruj sa a prihlás na prvú hodinu ZDARMA.

Cvič, nech si kdekoľvek! Vyber si zo širokej ponuky ONLINE KURZOV NA CHUDNUTIE ReStartBody a výsledky na seba nenechajú dlho čakať.

Teší sa na Teba celý NEONKA tím.

"Inšpiruj svoje okolie svojimi výsledkami!"

Viac než 60 inštruktorov!

Čím je nás viac, tým sme lepší! Sme vášniví inštruktori a našou vášňou je priniesť vám nezabudnutelný zážitok na každom tréningu!

Prví na Slovensku!

Skupinové cvičenia cvičíme od roku 2010, ako prví sme priniesli v roku 2015 programy spoločnosti Les Mills na Slovensko!

Výsledky!

Každý tréning je špeciálne vyvinutý na to, aby prinášal výsledky!

Skupinový efekt!

Cvičíme spolu, sme v tom spolu! Pretože spolu sme silnejší a spolu to dotiahneme k výsledkom rýchlejšie!